DAAD ösztöndíj 2014/15

Jellemzően 1 éves szakirányú továbbképzés Németországban – a részletek:

Az ösztöndíj a képzőművészet, formatervezés, filmművészet, zeneművészet, építészet, belsőépítészet, tájépítészet, várostervezés, vidéktervezés, valamint előadóművész (színművészet, rendezés, tánc- és mozdulatművészet stb.) magyar hallgatóknak azt a lehetőséget kínálja, hogy a német felsőoktatási intézményben egy egyéves végzettség nélküli szakirányú továbbképzésen illetve kiegészítő művészeti képzésen vegyenek részt, vagy graduális képzés során egy
német végzettséget (pl. Master/diploma) szerezzenek meg.

daad.info.hu

Az ösztöndíj időtartama

Végzettség nélküli szakirányú továbbképzés esetén: általában 1 év. Egyes esetekben a képzés időtartamának megfelelő meghosszabbítása igényelhető. Végzettséget adó képzések esetén: a választott képzés vagy tanulmányi terv függvényében 10 és 24 hónap között.

Pályázhatnak: csak a művészeti és zenei, valamint építész szakos hallgatóknak

A pályázatok beérkezési határideje a DAAD bonni irodájába:
az építészet, belsőépítészet, tájépítészet, várostervezés, vidéktervezés szakterületéről 2013. november 1. (érkezési idõpont!), a képzőművészet, grafikai és formatervezés, film, zene, színjátszás, rendezés, tánc, valamint koreográfia szakterületéről 2013. november 15. (érkezési időpont!) Az érkezési és nem a feladási időpont számít!

Cím: DAAD
Referat 324
Kennedyallee 50
D-53175 Bonn
Deutschland


Powered by WordPress | Designed by: seo company | Thanks to seo services, seo company and seo company